HTML

The Dealer

Friss topikok

  • gejzabela: Bravúros egyébként! Nincs a gépeden ékezetes betű? (2009.02.10. 13:34) I am [Urban] Legend
  • The Dealer: Peturbanyi Karoly - a szarle remek nyari szorakoztato program volt. Azt az epizodot biztos mindenk... (2009.01.09. 02:12) Kurvak egymas kozott

Linkblog

Kurvak egymas kozott

2008.12.01. 04:14 The Dealer

Nincs is szebb a demokraciaban mint a 'valasztashoz valo jog'. Mindenki, aki leszarva erzi magat, ezen az egy napon vegre nyeregbe kerul, megmutathatja. Az atlagnak lenni manapsag nem meno, de a valasztas napjan ugy erezhetjuk, hogy most az egyszer mi basszuk segbe a fiukat es nem ok minket. Legalabbis ezt hivatott az intezmeny belenknevelni. De mi van akkor ha a jeloltek kozt megjelennek olyanok, akiket meg bottal sem piszkalnank meg. Sot. Mi van, ha a jeloltek nagyresze arra sem erdemes, hogy a pocsodet tartsa egy nyilvanos vizeldeben. Ki fizeti a kurvat? Es vajon ki fog kielegulni a vegen?

Amikor kicsi voltam a kilencedik keruletben nottem fel. Szar hely ez. Olyan kerulete Budapestnek, ahol az egy fore eso buncselekmenygyanus cselekedetek szama meghaladja az elolvasott konyveket. Bizonyos szegleteiben a kerulet meg hordozza regi moraljat, de ezek a szegletek az elmult evekben lakatlan szigetekke valtak. Mostmar foci sincs. Nem mintha ez javitana a fent emlitett kozossegi IQ szinten viszont a moralon mindig is dobott egy keveset. Mikor a Fradi nyert, a keruletben egy erezheto euforia hullamzott. Foleg masnap reggel, mikorra az FKF emberei eltakaritottak a veres tamponokat es osszetort sorosuvegeket.

A IX. keruletben nemsokara elorehozott valasztasok elsznek. A koncot mar a karanba tettek, az allatok mar egymast tepik a racs elott. Bar a hust fergek ragjak - nekik ez mit sem szamit, a legkisebb falat is falat. Es amikor leallatozom a kedves leendo jelolteket, nos lassuk kik is futnak a parlamenti posztert. Nem meglepo a felallas. A liberalizmus szelleme altal megerintett John Emese, SZDSZ-es jeloltnek latszo targy, aki igazi marionett figura droton kevesebb eselyel palyazik egy tradicionalisan nemzeti erzelmu kerulet szivenek megynyeresere, mint MSZP-s baratai a kovetkezo negy eves ciklusra. Neve mindent elarul! Vagy inkabb semmit. Sokakban felmerul a kerdes - "hogy a kurva annyaba hivjatjak ezt John-nak??? Ez egy ferfi nev, es meg Magyarnak is furcsa". Remelem senki nem akad fent ezen. Emese jomunkasember. Elso ranezesre feminista es bort iszik, abbol is csak egy poharkaval. Aki jo emberismero az elso ranezesre lathatja, hogy szexualis elete kozel sem kielegito de ez Emeset nem zavarja a legkevesbe sem.
A kis Magyar valosagba jobban illeszkedik viszont a jobboldalon zajro horrorsztori, ami elvezet minket a megoldashoz. Miert is nyilik a bicska minden eppeszu Magyar ember zsebeben ha politikusokrol van szo!?
A radikalis jobboldal halodasa, a legutobbi nepszavazas ota latvanyos. Miert? Nem nehez kitalalni, azert mert az emberek realizaltak - Feri megy a levesbe, es ehez nem kell egyetlen kukat sem felgyujtani. Es hamar itt tartunk. Az elmult evek leglelkesebb polgarhaborura bujtogatoja, kedves Nemigykell Polgar Tamas, akinek nem ez a szerepe! de most eljatsza a rend kedveert - szinten a jeloltek kozott van. Polgar ur olyan remtortenetekkel lett hires, miszerint O terrorista lenne, majd kesobb kiderult, hogy nem az, csupan nem olvasta el a tarsashazakra vonatkozo tuzvedelmi eloirasokat. Azt is meseltek rola, hogy kozveszelyes, de kiderult tobbszor is, hogy szimplan egy hazudozo faszkalap, aki szeret sajat maganak tobb rivaldafenyt grundolni mint azt el tudna viselni. Polgar ur persze egyénizik, magamogott az eddig kevesbe ismert Zoldpartal, azaz 'Magyar Szocialis Zoldpartal' akik meglehetosen kodos kampanyelemekkel toljak a jovo politikusat maguk elott.
Aki esetleg elfelejtette volna - Polgar ur, az év elején még porigegetett Budapestrol, felakasztott gyermekekrol es jobboldali Magyarorszagrol vizionalt. Ez elmult neki. Vagy legalabbis, a valasztasok idejére feken tartja indulatait az atlag honpolgar irant. A HVG nevu, meglehetosen szaraz magazin azzal dobta fel weboldalat egy idoben, hogy Polgar urat mutogatta videokon, mikor is a jelolt ur kozli - jovoképe égo fovaros es menekulo baloldali liberalisok. Mostanra Polgarur oltonyt huzott elo a bomberzseki helyett és frocsogoszaju tizen/huszon eves kovetoit jomodoru kopogtatocedula gyujtesre oktatja polgarhaboru helyett. Meg leirni is ironikus.
Polgar ur a kampanyat a hidak felegetesevel kezdte, de ezek a langot fenyt vetettek egy masik jobboldali jeloltre, nevszerint Szegedi Csanadra. Szegedi ur partpolitikai hovatartozasa kevesbe egyertelmu mint John Emeseje, legalbbis Csanad eddig remelhetoen kevesebb megalaztatast elt at mint a rut SZDSZ-es kollega. A Jobbik alelnoke, markans arcu figura es rendkivul szeretne kreativitasaval, fiatalos lenduletevel megvedeni az orszagot a nyomorbadolestol, megsem sikerult nekik eddig nyomorult 750 kopogtatocedulat osszegyujteniuk (legalbbis november 29.ig meg nem). Csanad szinten jo munkas embernek minosul ha figyelembe vesszuk 2003-ota tarto Jobbikos karierjet es kemeny munkaval megszerzett alelnoki posztjat. Csak remelni merjuk, hogy nem kerult a fiatal kepviselonek annyi aldozatba mindez mint Emesenek vagy Tamasnak, akik bizony nem atallotak akar a testuket is kepletesen aruba bocsajtani a karier erdekeben. Persze ki-ki a maga modjan eri el a barsonyszeket - Csanad videkrol szeretne a nagyvorsba kalandozni. Elotte meg sok gerenda all, amit le kell majd hantani.

Felmerulhet bennunk, hogy lesz-e jo vege annak, ha egy zsidokurva, egy szelkakas internethuligan es egy videki radijobbos is felirja nevet a valasztasi pamflettre!? Nem fordulhat-e elo, hogy John emese trukje, miszerint kinezetre bar egy leszbikus, feminista formedveny, megis kepes az atalakulasra es konzervativ Davidi Ibolya klonkent, narancsszinu boritekkal felirni nevet a valasztasi cedulara.
Esetleg Polgar Tamas ur labonszurt csicskaja elegseges ahoz, hogy a megfelelo szanalom/rosszindulat altal szult indulatot gerjesszen egyesekben, hogy neki adjak kopogtato cedulajukat, bejuttatva ezzel ot a hivatalos indulok koze?!
Szavaznanak-e a kedves kilencekeres honpolgarok egy videki faszira, akirol azt sem tudjak, hogy kicsoda PLUSZ a neve osszemosodik a Magyargardaval (nem mintha Polgare jobban csengene a fustbombas ostobasag miatt).

Egyetlen dolog latszik mar most - a harom jelolt kozul eddig ketto, nevesitve John es Polgar mar a megmutatta mekkora gusztustalan szarragok tudnak lenni ha kampanyrol van szo. Mosmtar csak Csanadon a sor, Ot ugyanis eddig senki eszre sem vette. Hiaba, manapsag Magyarorszagon szabalyos labdat reptetni annyi mint kikapni. De biztosak lehetunk abban, hogy a Jobbik felismeri ezt es alatur egy kicsit.

Ha Polgar Tomcat Tamas plakatragasztoja felepul szurt serulesebol (aki egyebkent ket bator, nemzetvedo Jobbikos tarsasagaban kaptak rajta liberobolsi zoldplakatragasztgatason) es nem ilyesztette el a Bombagyar kb. 40 fos csordajat attol, hogy gurizzen Polgar urnak, meg meg is lehet a 750 kopogtato cedula.

John emese szinte biztos, hogy megszerzi a 750 kopogtatot, hiszen az Szdsz szamara meg mindig ott van az aduasz - korbejarhatja a kerulet elhanyagolhatoan apro zsido lakossagat (akik nagyreszt berlok csupan a keruletben, de ezt majd megoldjuk) es jol megmondjak nekik, hogy "na ne szarozz mar".

Szegedi pedig jobb ha szervez meg legalabb 2 lakossagi forumot es mostmar a gardat is kivezenyelteti cedulatgyujtani, mert ahogy most all a Jobbik a IX. keruleti elorehozott valasztasokon az kb. olyan potenciat mutat mintahogy a garda eddig megelozte a ciganybunozest.

Mi szavazok pedig jobb ha felkeszulunk a valasztasokra. Mindenki hozzon magaval meg egy szemuveget! mert ezen a valasztason attol tartok a sok szar kozott nem talaljuk majd azt aki a legkevesebb hiba melett veszi majd fel a legkevesebb koltsegteritest az adonkbol.

Az a lenyeg, hogy mikor az urnakhoz jarulunk, mindegy kire szavazunk! akkor is kepzeljuk a mocskos disznot magunk ele, ahogy bikacsokkel basszuk a gusztustalan disznajat. Majd vegyuk ki a kezunket a bilibol es tegyuk az X-et amelle akinek a legszivesebben adjuk adoforintjainkat. Ezek a jeloltek ugyanis valtoztatni semmit nem fognak. (ha egyaltalan elerik a jeloltseget!)

4 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz kuruc.info jobbik tamas tomcat hunnia emese john fradi polgar radikalizmus kilenc bombagyar budahazy torockay ker valasztasok

A bejegyzés trackback címe:

https://thedealer.blog.hu/api/trackback/id/tr29797215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Preturbányi Károly · http://www.hurut.info 2008.12.19. 17:04:45

Könyékig lehet túrni a szarlében, ez a IX. kerület. Ezt a szart tudja kitermelni a környék, vagy a többi környék fossa ebbe a kerületbe ki magából a szar, mélységes proliságukból kivetkőzni képtelen embereket? Le kell napalmozni az egészet, a sunyiszemű, hájfejű, rosszindulatú, folyamatosan hazudozó kisfasiszta mozgalmat építő, városi életre képtelen tohonya schlögl tamásra pedig ömöljön a szarlé minden irányból!

Attila64 · www.sagaontour.ca 2009.01.01. 19:43:14

Határozottan "jól szórakoztam" elolvasva ezt a szarságot egy hónappal az írása után, valamint az azóta történtek ismeretében.Írásnak is és elemzésnek is qrva gyenge.

The Dealer 2009.01.09. 02:03:26

Ha nem tetszett, kedves Attila64, akkor ezt nagyon sajnalom. Iger, velemenyemet sosem fogom a te izlesedhez igazitani. Koszonom a megtisztelo turelmedet, hogy vegiolvastal valamit amit szarnak talaltal valoszinuleg mar az elejen.

The Dealer 2009.01.09. 02:12:10

Peturbanyi Karoly - a szarle remek nyari szorakoztato program volt. Azt az epizodot biztos mindenki latta. Remek szineszi alakitasa miatt Polgar ur akar a legjobb Magyar radikalis primadonnak koze is bekerulhet. Ezzel csak arra celzom, hogy nem hiszem, hogy Tomcaten kivul masnak eszebejutott volna fekaliat onteni barkire is.
Miutan kiderult, hogy a post megirasa utan nehany nappal maga Novak Elod reprezentalja a jobbikot, mint "egy igaz ember" - vilagossa valt, hogy semmi ertelme ezzel foglalkozni.

Ha lehetne a Magyar radikalisok legszebb pillanatara szavazni 2008-bol, en mindenkeppen "a teli kabare" neven szavaznek Polgar Ur es Novak Ur bensoseges, egymas irant erzett szeretetere.

Ha ilyen barataid vannak, tuti nincs szukseged ellensegekre...
süti beállítások módosítása